KALENDER för MILJÖKARNEVALEN 2020

STENUNGSUND 6:e augusti

Under Västerhavs veckan var Kulturcentrum Väst i Stenungsund med sin Miljöparad. I parken utanför Kulturhuset Fregatten bjöd vi på dans, sång och musik. Tillsammans med MOLEKYLVERKSTAN Science center och Kulturförvaltningen i Stenungsund. TACK ALLA SOM VAR MED!

TJÖRN 7:e augusti

Vi var i Skärhamn med MILJÖKARNEVALEN. Paraden gick från Kommunhuset till Akvarellmuseet, där sjöng vi för vår planet och hållbar utveckling. Med oss hade vi daglig verksamhet från Tjörn, personal och musiker från DELTA och andra intresserade. TACK ALLA SOM VAR MED!

KUNGÄLV 25:e september

Över hela världen var det demonstrationer och manifestationer för klimatet och vår miljö fredagen den 25 september. 

Kulturcentrum Väst (KCV) sjöng tillsammans med Kulturskolan i Kungälv och miljövänner på Lilla scenen i entréhallen på Mimers Kulturhus i Kungälv. Det är ett sätt att visa att vi bryr oss om och vill bidra till vår planet och vår miljö. TACK ALLA SOM VAR MED!

 

LILLA EDET 26:e september 

Vi samlades utanför entrén vid Lilla Edets Kommunhus lördagen den 26 september. MILJÖPARADEN gick genom centrum i Lilla Edet till Torget där vi spelade och sjöng för vår miljö och hållbar utveckling tillsammans med musiker från Kulturskolan. Ett samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan och Kulturskolan i Lilla Edet. TACK ALLA SOM VAR MED!

 Gilla oss, gå med vår grupp och få reda på evenemang och nyheter.