Ordning och reda-pengar på freda!

Provspelningen på årsmötet gick bra!!! Vi har två månader kvar till offentlig premiär och replikerna, koreografin och musiken i den scen vi spelade upp satt som de skulle. För Eva, som är vår nya medarbetare, var det första gången någonsin hon stod inför en publik. Lite extra ovationer för henne!

Har jag nämnt att vi har två nya med arbetare? Anders, snickare och hejare på lindyhop och salsa, dessutom spelar han bastuba, är anställd som vaktmästare. Eva har haft eget företag och kan en hel del om naturmedicin och annat spännande, är numera anställd som assistent, administratör och ”fixare”, förutom att hon är med i forumteatern. Riktigt kul!

DSC_0431 DSC_0439

Två av våra Phantasia-spelningar har blivit inställda. Trist! Ibland verkar det så lätt att slarva bara för att något är gratis. I ena fallet var det nog slarv och i det andra fallet handlade det om ekonomiskt krångel och olika chefer som säger olika saker.

Spelningen i Göteborg blir alltså inte av nu på måndag utan vi väntar till hösten med att spela i Göteborg. Däremot skall vi spela på Tjörn på fredag, det ser vi fram emot. Vi blir ju tvungna att repa på torsdag så vi vet att vi har koll på vad var och en skall göra. På torsdag får vi också studiebesök från Trekungagymnasiet i Kungälv.

Du glömmer väl inte att kolla på vår facebook-sida Kulturcentrum Väst.

Ha det gott i vårsolen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *