Phantasia på Tjörn

Tjörn 13

I fredags var vi på Tjörn och spelade Phantasia för gruppledare, chefer och politiker. Vi gjorde två föreställningar och det kändes bättre än någonsin. Bra flyt, värme och glädje. Föreställningen var en försmak för jobb vi skall göra för alla som jobbar inom daglig verksamhet och omsorg på Tjörn och Orust.

Med oss hade vi fotografen Jörgen Nahm, det är han som tagit de vackra svart-vita bilderna, dessutom filmades hela spektaklet. Vi håller på att samla ihop material till en kort informationsfilm om Kulturcentrum Väst. Får se när den är klar, då laddar vi upp den här. Det är fantastiskt vilket underbart jobb vi har som får ge så mycket fina upplevelser till andra. Chefer och gruppledare var helt klart omtumlade och rörda. Blommor och fika fick vi efter giget.

Tjörn 11

Ett litet avbrott i repetitionerna av Crossroads blev det. Den här veckan repar vi vidare. Premiär har vi fredag 23/5 i våra lokaler på Nösnäs gymnasium. Första kl 10 och andra kl 13 samma dag. Vi spelar även torsdag 5/6 kl 11 i våra lokaler.  Sedan fortsätter vi under hösten 2013. 8-9/10 spelar vi på den nationella konferensen i Stenungsund som handlar om scenkonst och funktionsnedsättning. Dansgruppen Spinn kommer också att spela sin föreställning. Vi har lite att göra framöver, helt enkelt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *