PHANTASIA

EN SCENKONSTUPPLEVELSE MED FOCUS PÅ IDENTITET, SAMSPEL OCH DIALOG.

Se trailern från spelning med vår interaktiva föreställning Phantasia på Festivalen Spezial i Carlshamn, april 2018.                                                            Klipp, Anton Björnegård

Trailern ligger HÄR!                                                         

 I Phantasia undersöker och leker vi med fördomar samt stereotyper och publiken är medskapare på olika sätt. Det är en interaktiv och magisk föreställning där gränserna suddas ut mellan publik och skådespelare. Phantasia kan liknas vid en en slags kreativ resa där fokus ligger på möten och att lyssna in varandra i ett gemensamt skapande.

Föreställningen framförs utan ord, utan det talade språket, och kan därför framföras för människor över såväl språkgränser som variationsgränser. Magin börjar redan vid entrén och fortsätter hela vägen fram till slutet…

MÅLGRUPPER: Vi spelar Phantasia för olika arbets- och personalgrupper inom alla yrken, för elever i särskolan, grundskolan, högstadiet, gymnasieskolan, universitet, vuxenutbildningar mm.

Phantasia fungerar utmärkt på en konferens, en företags-kick-off, för dem som söker ny inspiration och vill skapa en ny energi i personalgruppen. Den stimulerar kreativitet, utmanar fördomar och stereotyper.

Föreställningen är en möjlighet för er personalgrupp/elevgrupp att få nya perspektiv på sin omvärld, sin grupp och på sig själva. Den lämpar sig väl för olika festliga arrangemang (festivaler, biennaler, kulturdagar mm) i offentliga sammanhang.

Phantasia spelas även på beställning för organisationer och arbetsgrupper.

Ladda hem PDF med INFO här.

Phantasia käppar + ansikten liten

Bokning
Kontakta oss för prisuppgifter och praktisk information. Vi kan antingen komma till er med vår föreställning eller spela för er på vår hemmascen i Nösnäs gymnasium, Stenungsund.

Tfn: 010-330 09 02
E-post: info@kulturcentrumvast.se

Spegling liten

Länk till: Rep av Phantasia

Länk till: Vi var på Tjörn och spelade Phantasia för gruppledare, chefer och politiker.

En reaktion på “PHANTASIA

  1. Pingback: Rapport från kryptan | Kulturcentrum Väst

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *