En Konstnärlig daglig verksamhet inom LSS startar år 2017 i Stenungsund.

HIPP HIPP HURA! Kulturcentrum Väst har beviljats tillstånd                                       att bedriva en daglig konstnärlig verksamhet inom LSS.

img_0121 img_7745-3

Tisdagen den 25 oktober år 2016 beviljades vår ansökan till IVO, Inspektionen för Vård och Omsorg med motiveringen, ”att Kulturcentrum Väst uppfyller de lämplighetskrav som behövs samt har alla förutsättningar att uppfylla kraven på en god kvalitet i verksamheten”.

Det betyder att Kulturcentrum Väst år 2017 kan erbjuda platser för vuxna personer med intellektuella funktionsvariationer som vill arbeta på en konstnärlig arbetsplats med; scenkonst, teater, musik, bild & form. Tanken är att i takt med att verksamheten växer också kunna erbjuda verksamhet inom dans och film.

Den dagliga verksamheten kommer att bedrivas på Nösnäs gymnasium. På sikt letar vi efter större lokaler med egna ateljéer och en scen.

Styrelsen för Kulturcentrum Väst samt personal kommer under de närmaste månaderna att arbeta med organisation och planering av verksamheten.

I dagsläget kan vi ej besvara frågor om vilket datum vi startar den dagliga verksamheten. Vi återkommer så snart vi kan med information.

Ni som redan är intresserade är välkomna att skicka in en intresseanmälan till den konstnärliga ledaren, Marie Lindblad. 

Mail: marie@kulturcentrumvast.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *