MILJÖKARNEVALPROJEKT FÖR SOCIAL- OCH HÅLLBAR UTVECKLING

Vi är många som känner att vi vill bidra till en hållbar utveckling, socialt och för vår miljö – men hur kan vi gå tillväga? Det är lätt att lamslås av klimathotet och tänka att det spelar ingen roll vad jag gör.

Röda Hjärtans Teater har beviljats ett stöd från Västra Götalandsregionen genom Kultur- och fritidschefsnätverket i GR för att driva ett Miljökarnevalprojekt för social- och hållbar utveckling under år 2020.

Vill du/ ni vara med?                                                                                        Miljökarnevalen är till för alla! barn såväl som vuxna, människor med och utan intellektuell funktionsnedsättning, föreningar, organisationer, företag, omsorg, utbildningar, skolor mm.

Välkomna att göra en insats för miljön på ett roligt sätt!                              En miljökarneval ska genomföras i fyra kommuner; Lilla Edet, Kungälv, Stenungsund och Tjörn mellan augusti och september månader. Varje karneval avslutas med allsång på temat miljö- och hållbar utveckling. Vi genomför förberedande aktiviteter inför karnevalen i de kommuner som medverkar. Välkomna att sjunga, dansa och skapa häftiga kreationer av återbruksmaterial med oss?

Vi behöver ta hand om varandra och vår miljö!

Inför Miljökarneval i Stenungsund träffas vi ”SÅNG & DANS” – INFO-Pdf.

Inför Miljökarneval i Kungälv träffas vi ”SÅNG & DANS” – INFO-Pdf.

Inför Miljökarneval i Lilla Edet träffas vi ”SÅNG & DANS” – INFO-Pdf.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *