Vi är publik på vår egen teater!

bild 2

Förra veckan fick vi vara publik på vår egen teater. Teater Elixir som är en del av Kulturcentrum Väst spelade sin barnföreställning ”Frasses djurklinik” i våra lokaler. Förutom oss så var elever från Kristinedals särskola där och tittade, skrattade och sjöng med i föreställningens. Efteråt fikade vi och umgicks en stund. Det var väldigt trevligt att ha barnen på besök. Vi bestämde att de skulle komma tillbaka och kolla på vår Phantasia-föreställning lite längre fram i vår.  Det slog mig vilken resurs vi kommer att vara för kommunerna runtomkring. Redan nu har vi spelat en hel del föreställningar och vi är bara i startgroparna för projektet. I framtiden kommer vi att kunna bjuda in förskolor, skolor, särskolor och andra grupper till våra föreställningar. Vi kommer att spela i större och mindre konstellationer för alla åldersgrupper och ha workshops och kurser i samband med föreställningarna. Då är vi troligtvis den största etablerade teaterscenen i Stenungsunds kommun.

bild 1

I kväll skall vi spela en scen ur vår forumteater på Studieförbundet Vuxenskolans årsmöte i våra egna lokaler. Det blir första gången vi provar något ur den på en publik. Det skall bli spännande att se vad vi får för reaktioner på det så här två månader innan premiär. Forumteater kan ju vara lite provokativt…

I morgon spelar vi Phantasia i våra egna lokaler för Eductus Nästa fredag den  4/4 spelar vi för omsorgspersonal på Tjörn och måndagen den 7/4 spelar vi på ett särgymnasium i Göteborg.

Annars försöker vi hinna med att repetera Crossroads som har premiär fredagen 23/5. Vi spelar också torsdagen  5/6. Kommer du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *